חנות הצעצועים Spiele Max

Schloßstraße 33-36, Berlinבקר באתר

אודות

צעצועים והלבשה לילדים ולתינוקות. תוכלו למצוא כאן גם תחפושות מקוריות, משחקי קופסא ומוצרי ספורט לילדים. לרשת מספר סניפים ברחבי ברלין.

אתרים נוספים בסביבה

מוזיאון ה-DDR

מוזיאון ה-DDR מזמין אתכם למסע בזמן, לגרמניה המזרחית שלאחר מלחמת העולם השנייה. התערוכות האינטראקטיביות במוזיאון מדמות את החיים מאחורי "מסך הברזל" כך שתוכלו לשוטט בשחזורים של חללי מגורים מקוריים, לעבור חקירת שטאזי ואפילו לשבת בתוך מכונית הטראבנט המיתולוגית. הביקור במוזיאון אידאלי לחובבי היסטוריה, אך גישתו החווייתית יכולה לעורר עניין גם בבני נוער ובילדים שאינם צעירים מדי להבנת התקופה.

עולם השוקולד הצבעוני של ריטר ספורט

חנות הדגל של יצרן השוקולד הגרמני "ריטר ספורט" משתרעת על לא פחות מאלף מ"ר מתוקים במרכז העיר (ליד ז'נדארמנארקט). בחנות מסלול חווייתי, שילמד אתכם על תהליכי הכנת השוקולד. ילדים יוכלו להשתתף בסדנת הכנת שוקולד (תמורת תשלום ובהרשמה מראש).

המוזיאון להיסטוריה של הטבע (Museum fur Naturkunde)

המוזיאון להיסטוריה של הטבע (Museum fur Naturkunde) הוא אחד המוזיאונים העתיקים ביותר בברלין והוא כולל אוספים מדעיים בנושא זואולוגיה, פליאונטולוגיה (מאובנים) ומינרלוגיה. תחת המוטו "אבולוציה בפעולה", המוזיאון המרשים מציג את התפתחות החיים כמו גם את המגוון והיופי של הטבע בכ-6,600 מ"ר של חלל תצוגה, תוך שימוש בחפצים מרשימים, חלקם נדירים מאוד ובעלי ערך. המוזיאון מורכב למעשה ממספר תערוכות קבע, בהן "עולם הדינוזאורים" (Saurierwelt), "ציפורי הגירה" (ZUGvögel), "מערכת כדור הארץ" (System Erde), "הקוסמוס ומערכת השמש" (Kosmos und Sonnensystem), "נקודות עיקריות של פחלוץ" (Highlights der Präparationskunst) ועוד. גולות הכותרת של המוזיאון נמצאות באולם הדינוזאורים, המציג את החיים כפי שהיו עשויים להיות בתקופת היורה העליונה, לפני 150 מיליון שנה. שלד הג'ירפטיטאן (Giraffatitan brancai), הדינוזאור הרכוב הגבוה ביותר בעולם, יקבל את פניכם במרכז אולם התצוגה. מאובן הארכאופטריקס (Archaeopteryx), "המונה ליזה של תולדות הטבע", מוצג בחלון ראווה בטיחותי בחלק האחורי של האולם. שימו לב: המוזיאון סגור למבקרים בימי שני.

הצינוק של ברלין (Berlin Dungeon)

הצינוק של ברלין (Berlin Dungeon) ייקח אתכם למסע מצמרר-משעשע לאורך ההיסטוריה המקומית, מימי הביניים ועד המאה ה-19, בסיור בן 60 דקות. שחקנים מלוטשים יצחיקו אתכם ובעיקר יפחידו אתכם במסע בן תשע תחנות שלאורכו מוצגים פרקים מרתקים מהצד האפל והנסתר של ההיסטוריה של ברלין. בין היתר תוכלו לרדת אל מעמקי הצינוק במעלית ישנה מימי הביניים, "מעלית האבדון". אם תשרדו את הירידה ותגיעו בשלום למאה ה-14 של ברלין, תוכלו לשמוע סיפורים על השריפה הגדולה. ב"תא העינויים" תוכלו לראות (או לחוות) את הכלים והשיטות ששימשו את בית המלוכה הוהנצולרן לגלות בוגדים ולגרום להם להודות ואפילו תוכלו לצאת לטיול רפסודה במנהרות הסודיות של ברלין במאה ה-17. שימו לב: הכניסה לצינוק אינה מומלצת לילדים מתחת לגיל 10 ואסורה לילדים מתחת לגיל 8. הסיור מתקיים גם בשפה האנגלית.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם
create a trip