חנות דיסני (Disney)

350-352 Oxford Street, Londonבקר באתר

אודות

חנות אהובה על קטנים וגדולים ובה היצע מרשים ביותר של מוצרים נלווים מבית דיסני, המציגים את כל הדמויות האהובות והמוכרות מהסרטים המצויירים. תמצאו כאן, בין השאר, סרטים, בובות, ספלים, בגדים ותחפושות, כלי כתיבה ועוד המון מוצרים עליהם מוטבעות הדמויות השונות.

אתרים נוספים בסביבה

!Gosh

אחת מחנויות הקומיקס הוותיקות ביותר בלונדון, הפועלת מזה 25 שנה. חוברות קומיקס עתיקות וחדשות, סרטים, צעצועים ועוד אקססוריז מדליקים. חנות כייפית להפליא וכדאי להתעדכן באתר לגבי האירועים השבועיים שנערכים כאן.

חנות הצעצועים המליס (Hamleys)

חנות הצעצועים המפורסמת ביותר בבריטניה ואחת הגדולות והידועות בעולם. בחנות המתפרשת על פני מספר קומות ניתן למצוא כל צעצוע שרק תחשבו עליו. כל קומה מרכזת צעצועים מקבוצה מסוימת: משחקי וידאו, צעצועים רכים, משחקי בניה שונים, צעצועים לילדים קטנים, בובות, משחקי חשיבה, משחקי ספורט. אם הגעתם עם ילדים, הביקור בחנות הוא חוויה שעשויה להמשך יום שלם. לחנות מספר סניפים ברחבי העיר.

M&M וורלד

גן עדן של שוקולד וצעצועים לילדים וגם למבוגרים. חנות עצומה מלאה בובות ענק, צינורות בגובה שני מטרים מלאים M&M בכל הצבעים והצורות, צלחות, כוסות וקופסאות בצורת הממתק האהוב ועוד עשרות אטרקציות נהדרות לכל הגילאים.

בילד-א-בר וורקשופ (Build-A-Bear)

בילד-א-בר וורקשופ (Build-A-Bear) היא רשת חנויות קונספט שהעקרון העומד מאחריהן הוא שהלקוח, ילד או מבוגר, יבחר את הדובי (טדי בר), התלבושת ואפילו הקול של הבובה בעצמו עם הדרכה וליווי של צוות החנות. כך יכול הלקוח לקחת חלק בהליך הייצור ולהנות ממתנה ייחודית. לרשת מספר סניפים ברחבי העיר. מומלץ להתעדכן באתר הרשמי.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם
create a trip