Artists and Fleas

70 North 7th Street, Brooklyn, New Yorkבקר באתר

אודות

קצת מעצבים מתחילים, קצת וינטאג' והמון אווירה. שוק מקורה שמציע תמהיל מעניין ומפתה בין חדש לישן, בין אופנה למזכרות ובין מסורת לחדשנות. המתחם אינו גדול, אך הוא נמצא בלב שכונת ווילאמסבורג ההומה והאופנתית ובתקופת הקיץ האזור שסביבו מלא באטרקציות ובצעירים שנמרחים על כל פיסת דשא.

אתרים נוספים בסביבה

Union Square Greenmarket

שוק של פירות וירקות טריים, בשר, עופות ולחמים. ב-Union Square. זהו השוק האורגני הפופולרי ביותר בעיר והמגדלים המשתתפים בו משווקים את תוצרתם לרבות ממסעדות העיר. מומלץ לנסות את הסיידר הטרי הנמכר במקום.

אסקס סטריט מרקט

שוק אוכל שהוקם בשנת 1940, ביוזמת ראש העיר לה גווארדיה, במטרה להקצות לסוחרים מקום אחד שבו יוכלו להציע את מרכולתם. בשוק תמצאו מבחר מוצרי מזון, גבינות גורמה ובשרים מובחרים ודגים, וכן מסעדה מקומית וחנות משקאות.

Chelsea Market

שוק אוכל לא גדול, שפעם היה סוד ליודעי דבר ופודי'ס משקיענים במיוחד, וכיום הפך לאחד האתרים האהובים בעיר, על תיירים ומקומיים כאחד. אל תצפו לדוכנים של אוכל טרי היישר מהשדה, יש כאן בעיקר מעדניות, מאפיות בוטיק וחנויות כלי בית (לאחרונה נוספו אפילו כמה חנויות בגדים). הגיעו רעבים כי חבל לשוטט כאן בלי לטעום מהתוצרת הריחנית. מנהלת השוק עורכת במקום סיורים מודרכים המלווים בטעימות, אם אתם רוצים לטעום קצת מכל דבר או לזכות בהצצה למטבחי המסעדות, הירשמו מראש. על קצה המזלג: נסו את הבראוניז של Fat Witch Bakery, את הלובסטר או הצ'אודר של The Lobster Place ואת השוקולד של Jacques Torres.

Smorgasburg

שוק אוכל לא גדול שמוכר בעיקר אוכל מוכן. הכל טרי, ריחני ומפתה, כדאי לנסות את דוכני המזון האסייתי למינהם, אבל גם הלחמניות עם הלובסטר פופולריות מאד, ובכלל לכו בעקבות הריח, קשה לטעות כאן. הכיכרות ומשטחי הדשא שמסביב עמוסים במפות פיקניק ובחבורות ומשפחות שבאו להעביר את יום ראשון בשכונה הכי שווה (נכון להיום, מחר מי יודע) בברוקלין.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם
create a trip