Smorgasburg
Tobacco Warehouse, Brooklyn, New yorkבקר באתר
אודות
שוק אוכל לא גדול שמוכר בעיקר אוכל מוכן. הכל טרי, ריחני ומפתה, כדאי לנסות את דוכני המזון האסייתי למינהם, אבל גם הלחמניות עם הלובסטר פופולריות מאד, ובכלל לכו בעקבות הריח, קשה לטעות כאן. הכיכרות ומשטחי הדשא שמסביב עמוסים במפות פיקניק ובחבורות ומשפחות שבאו להעביר את יום ראשון בשכונה הכי שווה (נכון להיום, מחר מי יודע) בברוקלין.
אתרים נוספים בסביבה
Dean and Deluca- SoHo Store
"דין אנד דלוקה" התחילה את דרכה כמעדניית גורמה באזור ה-Soho וצמחה לרשת ארצית. תוכלו למצוא במקום מגוון מעדני גורמה, כריכים טעימים הנעשים מלחם שנאפה במקום ומאפים משובחים. ההגשה האסתטית חשובה כאן לפחות כמו הטעם. לרשת שבעה סניפים ברחבי ניו-יורק, חלקם בתי קפה וחלקם משלבים בין קפה למעדניה. קופסאות הפח היפיפיות בהן נמכרים התבלינים ישמחו כל פודי.
כדאי שתדעו - ידוענים רבים נוהגים לערוך כאן את קניותיהם.
Zabar's
עסק משפחתי שקיים מעל לשבעים שנה והפך למוסד שכל ניו יורקי מכיר. במקום תוכלו לרכוש מגוון מוצרים כמו גבינות, דגים מעושנים, קפה, תה, בייגלים ועוד. ניתן לקנות כאן אוכל מוכן באיכות מצויינת, או לשבת לארוחה קלה במזנון הצמוד. בקומה העליונה מבחר מוצרים למטבח.
Magnolia
המאפייה שאחראית לשיגעון הקאפקייקס, אותן עוגות קטנות ואלגנטיות מצופות בקרם זרחני ומתוק, הדקדנס במיטבו. הסניף הראשון והצנוע נפתח בסוהו ותוך כמה חודשים הפך לטרנד שסחף את העיר כולה, עשרות ניו יורקרים צבאו על הדלתות מפתיחה ועד סגירה, רק כדי לדדות החוצה הלומי סוכר ולהפציר בחבריהם להגיע גם. השאר, כמו שאומרים, היסטוריה. מאפיות קאפקייקס צצו במנהטן כפטריות אחרי הגשם, עברו את הגשר לברוקלין ומשם השתלטו על כל חצי הכדור המערבי. אם להיות כנים, מדובר בלא יותר מעוגה פשוטה עמוסה בכמות נאה של קרם מתוק להפליא (שמבוסס על חמאה, סוכר וצבעי מאכל), שגורמת למבוגרים אינטליגנטים אושר עילאי. בקיצור הפתרון האולטימטיבי לשלום עולמי. במקום או בנוסף לקפקייס אפשר לטעום עוגות קרם מושחתות, בראוניז ועוגיות ובעיקר עוגות גבינה מעולות. נסו את עוגת הגבינה עם הפקאנים והכרמל והמשיכו לזו עם השוקולד הלבן, כעת תוכלו למות מעונג.
Chelsea Market
שוק אוכל לא גדול, שפעם היה סוד ליודעי דבר ופודי'ס משקיענים במיוחד, וכיום הפך לאחד האתרים האהובים בעיר, על תיירים ומקומיים כאחד. אל תצפו לדוכנים של אוכל טרי היישר מהשדה, יש כאן בעיקר מעדניות, מאפיות בוטיק וחנויות כלי בית (לאחרונה נוספו אפילו כמה חנויות בגדים). הגיעו רעבים כי חבל לשוטט כאן בלי לטעום מהתוצרת הריחנית. מנהלת השוק עורכת במקום סיורים מודרכים המלווים בטעימות, אם אתם רוצים לטעום קצת מכל דבר או לזכות בהצצה למטבחי המסעדות, הירשמו מראש. על קצה המזלג: נסו את הבראוניז של Fat Witch Bakery, את הלובסטר או הצ'אודר של The Lobster Place ואת השוקולד של Jacques Torres.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם