MAC – Soho

113 Spring Street, NY, United Statesבקר באתר

אודות

חנות של ענקית האיפור MAC המתמחה במוצרי איפור טרנדיים וצבעוניים במיוחד. גן-עדן של מוצרי טיפוח, יופי וקוסמטיקה. ניתן לקבל כאן ייעוץ מקצועי ואיפור ניסיון.

אתרים נוספים בסביבה

Dylan's Candy Bar

יעד מרכזי לבעלי שיניים מתוקות וסקרנים חובבי מתיקות, שמרכז מעל ל-5,000 סוגי ממתקים שונים, מתוצרת מקומית ומתוצרת חוץ, וכן שלל אביזרים ופרטי ביגוד ברוח ממתקית. הממתקים הם אותם ממתקים שתמצאו בכל סופר, אך התפאורה המרהיבה, סטייל ווילי וונקה, לא תשאיר אתכם אדישים, ומה הפלא כשהבעלים של המקום היא דילן לורן, הבת של אושיית האופנה ראלף לורן. אופרה ווינפרי עצמה הגדילה וקבעה כי זהו אחד מאתרי החובה בניו-יורק, ומי אנחנו שנתווכח. במקום פועל גם בית קפה חביב בו ניתן להרגע ולעכל את הסוכרים.

חנות השחמט

כל מה שקשור למשחק השח, ציוד, כלים, סטים לאספנים וקבוצות מאורגנות, אבל גם משחקים קלאסיים נוספים כמו שש בש ושח סיני. החנות מארגנת טורנירים על בסיס קבוע.

Obsessive Compulsive Cosmetics

במבט מבחוץ החנות הצנועה ממש לא נראית כמו עוד מקדש טיפוח אופייני. הדגש כאן, כמו במסעדת גורמה, הוא על המוצרים והרכיבים. כל מוצרי החברה לא נוסו על בעלי חיים ואינם מכילים חומרים רעילים או מוצרים מן החי. מדובר במוצרי איפור מקצועיים לכל דבר, מלקים עד צלליות, בצבעוניות עליזה ועדכנית ובמחירים שפויים יחסית. גולת הכותרת ומה שגורם לכמה מהלקוחות להתמכרות של ממש, היא המייקאפים והקונסילרים העדינים, שנחשבים למצוינים. נסו גם את שפורפרות הגלוס לשפתיים שמגיעות ב-40 גוונים, חלקם מטורפים לחלוטין.

Kiel's

פרפומריה מדוגמת, שנפתחה ב-1851 כבית מרקחת שכונתי בלואר איסט סייד, והשתכללה ברבות השנים ככל ש"מרכיבים טבעיים" הפכו למקדם המכירות הכי גדול של תעשיית היופי. אל דאגה, באוויר לא עומד ריח נפתלין, אלא ניחוחות אקזוטיים ומזמינים של חומרים מהם תוכלו להרכיב בשמים וקרמים על בסיס נוסחאות קסם. גם אם שיקויי הפלא שתרקחו כאן לא יבטיחו לכם עור ללא קמטים או "מראה זוהר ומלא ברק", לפחות תיהנו מניחוח אישי, שלא יזכיר במאומה את זה של הבושם החדש שנמכר בדיוטי פרי.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם
create a trip