Han River (Hangang)
אודות
משתרע על יותר מ-310 מייל (500 ק"מ) ברוחב של כ-0.62 מייל (1 ק"מ), נהר האן (Hangang) הוא אחד הנהרות החשובים ביותר בדרום קוריאה. יעד תיירותי מלא, יום חמים או אפילו זוהר מעניק לכם את ההזדמנות לחקור את שבילי הולכי הרגל המטופחים ושבילי האופניים. קחו את הילדים לסביבה כשמבקרים ומקומיים כאחד נהנים מהאווירה המרגיעה של הנהר שלידו בזמן ריצה, דיג או סתם בילוי באחד מבתי הקפה הרבים שלו. אם אתה כל כך נוטה אתה יכול אפילו סקי אופנוע.
בפארק Hangang יש גם מגרשי משחקים אם אתם רק רוצים לשבת ולהירגע בזמן שהילדים צורכ...
אתרים נוספים בסביבה
Gyeongbokgung Palace
המכונה לרוב הארמון הצפוני בגלל מיקומו בהשוואה לארמונות האחרים של סיאול, Gyeongbokgung הוא תזכורת מדהימה לשושלת ג'וסון, עם אלמנטים מהמתחם עדיין שלמים מאותה תקופה, למרות המלחמות והכיבושים שקרו מאז. . ביתן Gyeonghoe-ru ובריכת Hyangwonjeong הם דוגמאות נוצצות לתזכורת הזו, ועוזרות ל-Gyeongbokgung להפוך ללא ספק לארמונות המהממים ביותר מבין חמשת הארמונות.
נבנה במקור במאה ה-14, השער הראשי של הארמון הוא הדבר היחיד שמפריד בין הרובעים המלכותיים של פעם מאחד החלקים העמוסים ביותר של העיר. שטחי הארמון מכילים מספר מבנים שאולי לא תראו את כולם בטיול הראשון שלכם, כולל Geunjeongmun (השער הפנימי השלישי), Geunjeongjeon, (היכל הכס) ו-Sajeongjeon (משרד ההנהלה). הארמון מכיל גם אולם אירועים מלכותי, חדר עבודה מלכותי, וכמובן, מגורי המלכה והמלך.
לחצו להזמנה
Bukhansan National Park
אם אתה צריך בריחה ירוקה מסיאול, אתה אפילו לא צריך לעזוב את גבולות העיר, הודות לפארק הלאומי בוקאנסאן. עם יותר מ-1,300 מינים של צמחים ובעלי חיים, הפארק עשיר הן באקולוגיה והן ביופי טבעי, והחזיק בשיא גינס כפארק הלאומי המתויר ביותר לפי אזור. בשל קרבתה לעיר, סביר להניח שתתקלו במקדשים ומבצרים ישנים הפזורים ברחבי הפארק.
הפארק הוקם בשנת 1983 - הפארק הלאומי החמישה עשר של קוריאה - עם שטח של 50 מיילים רבועים (80 קמ"ר) המתפרסים על פני סיאול ומחוז Gyeonggi-do הסמוך ומוקף באזורים עירוניים. בפארק יש הכל, החל ממסלולי הליכה קלים ועד פסגות גרניט, כך שמטיילי יום, מטפסים חופשיים וכל מי שביניהם יכולים למצוא את השביל המושלם הזה.
אם אתם מתכננים לשהות בפארק מספר ימים, תוכלו לבחור בין קמפינג או לינה בבקתות הרים צנועים.
Bongeunsa Temple
נבנה במקור במאה ה-10, מקדש Bongeunsa, שפעם היה ידוע כמקדש Gyeonseongsa, הוא מקדש בודהיסטי פופולרי בסיאול. נחשבת למרכז המוקד של כת Seon של הדת, היא גם קישוט חי וגם פנינה תרבותית של העיר. זה גם כר גידול חשוב לטקסטים קוריאניים, ושם תורגמו סוטרות מסינית מאז שנות ה-70.
שטחי המקדש מכילים מספר מבנים גדולים וקטנים יותר, כולל אולם בודהה הראשי, אולם גרדראקוטה, אולם סוטרה ובאופן מפורסם, היכל הבחירה בודהה, אולם אונהדאנג ואולם בוודאנג. הוא מכיל גם בית תה מסורתי וסטופות היסטוריות ומסורתיות. מול אולם Maitreya ניצב פסל האבן הגבוה ביותר של Maitreya Buddha במדינה, בגובה 74.5 רגל (23 מטר), ואם במקרה אתם נמצאים שם במהלך חג, האזור משמש לרוב לטקסי חוצות והופעות מסורתיות.
Bukchon Hanok Village
Bukchon Hanok Village היא שכונת מגורים מקסימה הממוקמת בין ארמונות גיונגבוק וצ'אנגדוק, והיא מלאה בבתים מסורתיים של האנוק. זהו מקום המגלם בצורה מושלמת את המורשת והתרבות של דרום קוריאה.
הכפר מפורסם בכך שהיה פעם מקום מגורים של פקידי ממשל בכירים, וכיום הכפר הוא יעד שליו למבקרים המעוניינים לטייל בסמטאותיו המנחמות ובנופו השליו והציורי. מתגאה ביותר מ-600 שנות היסטוריה, הכפר משקף את זו של הנופים השלווים והטבע של הניאו-קונפוציאניזם.
כיום יש בו מוזיאון וחנויות מלאכה שונות חבויות בסמטאותיו האחוריות, הבנויות בצורה אחידה שבה נראה כי גנים הנפגשים בנכסים סמוכים גורמים לכל רעיון הרכוש להיעלם. ממוקם ממש בפתח הכפר, מרכז התרבות המסורתי בוקצ'ון הוא מקום נהדר להתרשם ממנו לא רק על הכפר עצמו.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם